Εσύ ξέρεις τι είναι το Rock Under The Clock;

Κανένα σχόλιο

Το Rock Under The Clock Festival επιστρέφει για δεύτερη χρονιά! Στις 14 Αυγούστου κάτω από το ρολόι, στον σινεμά του κήπου Χανίων!

Λίγα Λόγια για το Φεστιβάλ:

Το Rock Under The Clock Festival (RUTC) έγινε για πρώτη φορά πέρυσι στις 4 Ιουλίου. Ξεκίνησε από την ανάγκη να βρεθεί ένα βήμα για μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα του ευρύτερου χώρου της Rock μουσικής, να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό, κάτι που είναι δυσεύρετο σε μια μικρή πόλη σαν τα Χανιά.

"Sponsored links"

Παράλληλα, το RUTC έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με δωρεάν είσοδο και την προσκόμιση τροφίμων για την υποστήριξη δομών αλληλεγγύης της πόλης μας.

Το RUTC 2016 ήταν μια απρόσμενη επιτυχία καθώς προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο παρόλο που οργανώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Όλη την διοργάνωση την ανέλαβαν τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στήνοντας ένα πραγματικά επαγγελματικό σκηνικό, ενώ ταυτόχρονα μαζεύτηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας.

Φέτος το φεστιβάλ γίνεται μεγαλύτερο, φιλοξενόντας στην σκηνή του τοπικές μπάντες αλλά και τους Big Nose Attack, όπου εμφανίζονται για πρώτη φορά open air στα Χανιά! Σκοπός του φεστιβάλ και φέτος είναι να βοηθήσει τους άπορρους συμπολίτες μας, αλλά ταυτόχρονα έχει και εκπαιδευτικό/ενημερωτικό χαρακτήρα για τις μπάντες που συμμετέχουν, και όχι μόνο, μέσα από workshop!

Line Up:

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Hip to the JiveΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7:00 pm - 9:00 pmμε τον Farmer Fastbird
    Οδηγός μας παραγωγές και μουσικά κομμάτια από όλο τον κόσμο, παλιά και νέα, γνωστά και άγνωστα, που για εμάς ήταν, είναι και θα παραμείνουν “Hip to the Jive”. Σκοπός μας να χαλαρώσουμε, να γκρουβάρουμε, να προβληματιστούμε αλλά και να διδαχτούμε από αυτές τις περιπλανήσεις. Κεντρική φιλοσοφία της εκπομπής είναι πως υπάρχει μία γλώσσα ικανή να περιγράψει την έννοια της ελευθερίας καλύτερα από όλες της άλλες, αυτή είναι μια γλώσσα παγκόσμια και ονομάζεται Μουσική.