15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ευαγ. Κουρουπάκη, υποψήφια ΚΙΝΑΛ: “Από πότε προκύπτει ότι τα 5 ευρώ στα νοσοκομεία δεν τα ήθελαν οι Έλληνες πολίτες;” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η Ευαγγελία Κουρουπάκη υπήρξε βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και πριν λίγες εβδομάδες υποψήφια ευρωβουλευτίνα με το ΚΙΝΑΛ καταλαμβάνοντας μάλιστα την άκρως τιμητική 10η θέση σε σύνολο 42 υποψηφίων του κόμματος ενώ είναι πιθανό να είναι και υποψήφια βουλευτίνα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου στα Χανιά.

Με δηλώσεις της στην ΕΡΤ αμφισβήτησε το κατά πόσο οι πολίτες ήταν πράγματι ενάντια στην καταβολή 5 ευρώ κατά τις επισκέψεις του στα νοσοκομεία.

Είπε η κ. Κουρουπάκη:

«Από πότε προκύπτει ότι τα 5 ευρώ στα νοσοκομεία δεν τα ήθελαν οι Έλληνες πολίτες αν ήταν να έχουν πολύ καλή την περίθαλψη και την παροχή υπηρεσιών υγείας;» ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι με μεγάλη άνεση οι πολίτες έδιναν το 5ευρω.

“Το έχω δει στην πράξη, ότι οι Έλληνες πολίτες με μεγάλη άνεση έρχονται στο δημόσιο νοσοκομείο αν είναι να πάρουν πολύ καλή υπηρεσία υγείας και να δώσουν και τα 5 ευρω”, είπε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ