Ευνοϊκότερους όρους εξόφλησης για οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

Να γίνει ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών των ασφαλισμένων, ώστε να διευκολύνεται η έναρξη της συνταξιοδότησής τους, ζητούν από το Υπουργείο Εργασίας και Ασφάλισης βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Χανίων κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης .

Στο αίτημα συμπεριλαμβάνεται πρόταση μεταβολής του ορίου των 20.000 € και η δοσοποίηση των οφειλών που θα συμψηφίζονται με τη μηνιαία σύνταξη.

Αφορμή για την υποβολή της σχετικής πρότασης είναι το φαινόμενο να ζητούνται από τους υποψήφιους συνταξιούχους προκαταβολικά τέτοια ποσά που δεν μπορούν να τα καταβάλλουν άμεσα και εφ’ άπαξ, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η έναρξη της συνταξιοδότησής τους, ενώ παράλληλα ο ασφαλιστικός φορέας δεν εισπράττει ποσά που ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια .

"Sponsored links"

Από την πλευρά του Υπουργείου είχε υπάρξει διαβεβαίωση ευνοϊκής αντιμετώπισης του αιτήματος.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today