Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με παλαιστινιακές μαντήλες «ενάντια στο σχέδιο Τραμπ»

Κανένα σχόλιο

Θυμήθηκαν την Παλαιστίνη στον ΣΥΡΙΖΑ…

Οι ευρωβουλευτές της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς διαμαρτυρήθηκαν στο σχέδιο Τραμπ για τη «συμφωνία του αιώνα» στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, με βίντεο όπου φορούν παλαιστινιακές μαντήλες. Στο βίντεο συμμετέχουν δύο ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι Κώστας Αρβανίτης και Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Οι ευρωβουλευτές μας λαμβάνουν θέση για ένα κυρίαρχο, βιώσιμο και παρακείμενο παλαιστινιακό κράτος! Εκφράζουμε τη βαθύτατη αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό και τις προοδευτικές δυνάμεις στο Ισραήλ, που αγωνίζονται για ειρήνη, δικαιοσύνη και ισότητα» αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο twitter.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις