Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017 – Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου

Κανένα σχόλιο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017 (22 έως 24 Σεπτεμβρίου) με θεματική την/τις «ΠΟΛ(ε)ΙΣ», ο οποίος συντονίζεται από τη Διεύθυνση Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 οι εξής εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό:

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

"Sponsored links"

Χάληδων 28 | 2821090334

  • 19:00 – 20:00 Θεματική ξενάγηση για την αρχαία Κυδωνία σε οικογένειες μεταναστών που ζουν και δραστηριοποιούνται στα Χανιά (σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Μεταναστών).

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής

Κατάκη Ευθυμία (ekataki@culture.gr)  | Αρχαιολόγος | 282 1094 487

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά στον εξωτερικό κήπο του Μουσείου με τους Yar Aman, ένα 25μελές μουσικό σχήμα με έγχορδα, κρουστά και πνευστά όργανα, σε ένα πολυπολιτισμικό μουσικό ταξίδι σε «πόλ(ε)ις» της Μεσογείου και των Βαλκανίων.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Πλατεία Στρατηγού Τζανακάκη | 2822083308

  • 09:00 – 12:00 Θεματική ξενάγηση σε επιλεγμένα εκθέματα στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου, με θέμα την «Πόλις Κράτος – H Πολυρρήνια μέσα από τις επιγραφές της» από την αρχαιολόγο Μαρία Σκόρδου.
  • 09:00 – 12:00 Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας (Ε΄ & ΣΤ΄ τάξη) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συμμετοχή μόνο με τηλεφωνική κράτηση.

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today