ΕΥΤΥΧΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ:Δικαίωση για τον Δήμο τα έργα στο Κέντρο Υγείας

Κανένα σχόλιο

«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ». Με αυτά τα λόγια και έκδηλη την ικανοποίηση, καθώς μία σημαντική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καντάνου καρποφόρησε, σχολίασε ο δήμαρχος Ευτύχης Δασκαλάκης την απόφαση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να προχωρήσει στην αναβάθμιση και του Κέντρου Υγείας Καντάνου, καθώς και των υπολοίπων Κέντρων Υγείας της Κρήτης.

Η αναβάθμιση του κτηρίου που στεγάζει το Κέντρο Υγείας Καντάνου στάθηκε δυνατή μετά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Δήμος Καντάνου για την παραχώρηση της χρήσης του εν λόγω κτηρίου, από το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας στο Νοσοκομείο Χανίων, με απαράβατους συμβατικούς όρους, τη συνέχιση της λειτουργίας του ως Υγειονομική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και Περίθαλψης του Νομού Χανίων και εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών συντήρησης του κτιρίου, ώστε να υπάρχουν οι υποδομές λειτουργίας Κέντρου Υγείας.

Η χρήση του κτηρίου ανήκει πλέον για τα επόμενα τριάντα χρόνια στο Νοσοκομείο Χανίων, χάρη στην πρωτοβουλία του Δήμου Καντάνου και τη θετική ανταπόκριση και συνεργασία τόσο της Διοίκησης της ΔΥΠΕ Κρήτης, όσο και της Διοίκησης του Νοσοκομείου Χανίων, και έτσι «άνοιξε ο δρόμος» για την εκτέλεση των αναγκαίων έργων στο Κέντρο Υγείας, προϋπολογισμού 220.000 ευρώ. Μαζί με την αγορά του απαιτούμενου προϋπολογισμού το συνολικό κόστους του έργου θα ανέλθει σε 489.850 ευρώ.

"Sponsored links"

Στα : Υγεια

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις