Ευχαριστήριο μήνυμα Αθηνάς Γιαννουλάκη: «Ένα μεγάλο μπράβο όμως σε όσους και όσες άντεξαν στην πόλωση και στα νέα εκβιαστικά διλήμματα»

Κανένα σχόλιο

Η Αθηνά Γιαννουλάκη, υποψήφια βουλευτίνα με το ΜέΡΑ25 δεν εκλέχθηκε βουλευτής όμως ήρθε πρώτη μεταξύ των υποψήφιων βουλευτών του ΜέΡΑ25 στα Χανιά (1.534 σταυρούς) ενώ το ΜέΡΑ25 συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό του πανελλαδικά (4,85%) στο νομό μας.

Με κείμενό της ευχαριστεί όσους την ψήφισαν:

Η πλειοψηφία της  ψήφου του ελληνικού λαού στις προχθεσινές εκλογές μοιράστηκε στο μεγάλο μέρος της στα δυο κόμματα που έχουν ψηφίσει και εφαρμόσει μνημόνια  στις πλάτες των πολιτών και εις βάρος της ευημερίας της κοινωνίας μας.

"Sponsored links"

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο όμως  σε όσους και όσες άντεξαν στην πόλωση και στα νέα εκβιαστικά διλήμματα και στήριξαν το ΜέΡΑ25 δίνοντας την  δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στη νέα Βουλή που προέκυψε  από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου με 9 Βουλευτές.

Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της πολιτικής ανυπακοής  με στόχο την ανασυγκρότηση των κοινωνικών αντιστάσεων που ισοπεδώθηκαν το καλοκαίρι του 2015, είναι μια αισιόδοξη πραγματικότητα.

Προσωπικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες  που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 στο νομό Χανίων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με την ίδια επιμονή και θέρμη ώστε το ΜέΡΑ25 να έχει  ισχυρή αντιπολιτευτική φωνή και με επιτυχία να αποτελέσει την νέα αριστερή  εναλλακτική πρόταση και  μέσα και έξω από την Βουλή!

Ευχαριστώ

Αθηνά Γιαννουλάκη

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις