Ευχαριστούμε το Πολυτεχνείο Κρήτης για την αστυνομοκρατία στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Χανίων…

Κανένα σχόλιο

126 αστυνομικοί απασχολούνται καθημερινά στη φύλαξη των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι. Το γράφουμε και ολογράφως: Εκατό είκοσι έξι.

126 αστυνομικοί απασχολούνται για τη διαφύλαξη των κτιρίων μίας ιδιωτικής εταιρείας για την οποία ξηλώθηκε ένα κοινωνικό κέντρο της πόλης των Χανίων επειδή το Πολυτεχνείο Κρήτης, το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα του νομού, αποφάσισε ότι αυτό που λείπει από την πόλη είναι ένα ξενοδοχείο, και μάλιστα στην Ακρόπολη των Χανίων.

Κάποιοι επιχειρηματολογούν και υποστηρίζουν ότι οι κοινωνίες μας έχουν ανάγκη για περισσότερα σχολεία, για περισσότερους δασκάλους και για καλύτερη Παιδεία, όχι περισσότερη αστυνόμευση.

"Sponsored links"

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης πάντως, απ’ ότι φαίνεται πιστεύουν ότι χρειάζεται η αστυνομοκρατία.

Και έτσι, με τις αποφάσεις τους γέμισαν το ιστορικό κέντρο της πόλης των Χανίων με εκατοντάδες αστυνομικούς.

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις