Εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην παραγωγή και τυποποίηση ελαιολάδου

Κανένα σχόλιο

Η διασύνδεση της παραγωγής και τυποποίησης του ελληνικού ελαιολάδου με καινοτόμες τεχνολογίες αποτέλεσε το βασικό θέμα στη δεύτερη κατά σειρά επιχειρηματική συνάντηση που οργανώθηκε από την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ, στο πλαίσιο των ενεργειών ενίσχυσης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, με την αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του ελαιολάδου στα διάφορα στάδια παραγωγής και τυποποίησης και οι διαδικασίες για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών, ενώ εκτενής υπήρξε η ενημέρωση ως προς τις πηγές χρηματοδότησης που μπορούν να βοηθήσουν τους ελαιοπαραγωγούς–τυποποιητές στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους σχεδίων.

Από την πλευρά του Δικτύου ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ παρουσιάστηκαν ώριμες καινοτόμες εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για το ελαιόλαδο στην Κρήτη και στην Ελλάδα, καθώς και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες λύσεις που εφαρμόζονται σε ελαιοπαραγωγές χώρες του εξωτερικού, ενισχυτικές της ανταγωνιστικότητας και της ποιότητας του τελικού προϊόντος.

"Sponsored links"

Κατά τη συνάντηση τέθηκε το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ενεργειών, ώστε να επιτευχθεί η αποτελεσματική διασύνδεση της έρευνας και τεχνολογίας με την παραγωγική διαδικασία και την επιχειρηματικότητα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις