Ε. Λιακούλη: « Αδιανόητο! Ο κ Θεοδωρικάκος με μια τροπολογία της νύχτας, μετατρέπει διοικητικούς υπαλλήλους σε δημοτικούς αστυνόμους! »

Κανένα σχόλιο

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Οι αυθαιρεσίες και τα ολισθήματα του Υπουργού Εσωτερικών, που καταδεικνύουν πως η κυβέρνηση της ΝΔ δεν διαθέτει σοβαρό σχέδιο για την Αυτοδιοίκηση – ιδίως στις έκτακτες περιστάσεις της πανδημίας – συνεχίζονται δίχως τέλος…

Αυτή τη φορά, σε απολύτως άσχετο νομοσχέδιο ενσωμάτωσης Κανονισμού της Ε.Ε , ήρθε πάλι νυχτερινή τροπολογία του κ. Θεοδωρικάκου που προβλέπει ότι «σε Δήμους που δεν υφίσταται Δημοτική Αστυνομία ή το προσωπικό που υπηρετεί δεν επαρκεί κατά την κρίση του Δημάρχου, δύναται με Απόφαση του Δημάρχου …να ορίζονται «διοικητικοί» Υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ.. , οι οποίοι θα ασκούν κανονικά όλα τα καθήκοντα των δημοτικών αστυνομικών !

"Sponsored links"

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο κ. Θεοδωρικάκος με μια τροπολογία της νύχτας, μετατρέπει τους διοικητικούς υπαλλήλους, σε δημοτικούς αστυνόμους!

Μα είναι δυνατόν διοικητικοί υπάλληλοι των ΟΤΑ να «βαπτίζονται» εν μία νυκτί σε Δημοτικούς Αστυνομικούς;

Είναι δυνατόν διοικητικοί υπάλληλοι γραφείου, να ασκήσουν καθήκοντα ένστολου προσωπικού, το οποίο προφανώς έχει περάσει συγκεκριμένη διαδικασία επιλογής που προβλέπει ειδικά προσόντα, ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες, και εν συνεχεία εξειδικευμένη εκπαίδευση και επιμόρφωση πριν βγει στους δρόμους;

Πως φαντάζεται ο κ. Θεοδωρικάκος την σύγχρονη δημοτική αστυνόμευση;

Σαν παλιά ταινία γουέστερν, όπου ελλείψει σερίφη, οι πολίτες έδιναν το «αστέρι» του, σε όποιον «ξένο» περνούσε από τον κεντρικό δρόμο της πόλης τους;

Με αυτή τη λογική – θα πουν και ότι τους δίνουμε ιδέες! – ας στείλει η κυβέρνηση τους διοικητικούς των νοσοκομείων να στελεχώσουν τις ΜΕΘ.

Ή στο πλαίσιο της κρίσης με την Τουρκία, ας πάρουν διοικητικούς που έχουμε σε πλεόνασμα να πετάξουν τα F-16 πάνω από το Αιγαίο ή να στελεχώσουν τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Μα είναι δυνατόν ;

"Sponsored links"

Αρνούμαστε πλέον να πιστέψουμε αυτά που βλέπουμε!

Αγωνιούμε όμως σοβαρά, τί άλλο μας περιμένει, με αυτήν την κυβέρνηση που έχουμε μπλέξει!

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις