Ε.Π.Κ.Κρήτης: “Θετικό το σχέδιο της Κυβέρνησης περί οριστικής διαγραφής του παλαιού και ανασφάλιστου Ι.Χ και απαλλαγή, από φόρους και τέλη”

Κανένα σχόλιο

Με ανακούφιση αλλά και ευχαρίστηση η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης  χαιρετίζει την πρόθεση της Κυβέρνησης να δώσει  οριστικό τέρμα στο άγχος και την ανασφάλεια  σε χιλιάδες καταναλωτές κατόχους παλαιών αυτοκινήτων με το νομοσχέδιο που προωθεί για τα παλιά αυτοκίνητα, που τα περισσότερα από αυτά τυγχάνουν και ανασφάλιστα.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΄Ενωση ,στο κείμενο της αναφέρει:

” Κύριοι της Κυβέρνησης ,   Με ανακούφιση αλλά και ευχαρίστηση ,η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , χαιρετίζει την είδηση που ‘ηρθε στο φως της δημοσιότητας για νομοσχέδιο που πρωθείται από τα αρμόδια Υπουργεία  (Οικονομικών και Μεταφορών), για τα παλαιά και  ανασφάλιστα οχήματα,σχέδιο στο οποίο προσφέρεται  η δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες, οριστικά να  διαγράψουν  το οχήμα τους και να απαλλαγούν  από κάθε οικονομική υποχρέωση για αυτό (φόροι, τέλη κλπ)  και παρακαλούμε όπως το επισπεύσετε, αφενός  για την ασφάλεια και προστασία  χιλιάδων πολιτών που κινδυνεύουνι καθημερινά από τα ανασφάλιστα οχήματα ,που κυκλοφορούν στους δρόμους, αλλά και δίδοντας οριστική  λύση στους ιδιοκτήτες των ανασφαλίστων και παλαιών οχημάτων, με  ελάχιστο τίμημα ,να απαλλαγούν.από αυτά, ώστε να παύσουν  να αποτελούν βάρος για τον ιδιοκτήτη τους., με ότι αυτό συνεπάγεται”

"Sponsored links"

Στην Ανακοίνωσή της επίσης , η Ενωση των Καταναλωτών Κρήτης, για ενημέρωση των καταναλωτών  αναφέρει:

Τι προβλέπει  το σχέδιο νόμου

Την δυνατότητα σε παλιά οχήματα, με ημερομηνία κυκλοφορίας πριν από την 4η Μαρτίου του 2004,  να απαλλαχθούν οριστικά με μια δήλωση απαλλαγής και μάλιστα με κόστος μόλις 20 ευρώ.

Ποια είναι η  διαδικασία για  την βεβαίωση διαγραφής:

– Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση
– Η δήλωση υποβάλλεται στην υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της περιφέρειας
– Μαζί με τη δήλωση, υποβάλλονται η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και οι πινακίδες του οχήματος (εφόσον βρίσκονται στην κατοχή του ενδιαφερόμενου)
– Τέλη κυκλοφορίας που έχουν πληρωθεί για τα έτη μετά την ημερομηνία διάλυσης – αχρήστευσης του οχήματος δεν επιστρέφονται
– Με την αίτηση χορηγείται βεβαίωση διαγραφής

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today