Ε.Π.Κ.Κρήτης: “Συλλογική Αγωγή κατά τραπεζών για μη αποδοχή οφειλής δανείων”

Κανένα σχόλιο

Πολλά παράπονα από οφειλέτες τραπεζών φθάνουν τον τελευταίο καιρό, για πιεστικές και  μη νόμιμες επικοινωνιακές , τακτικές και πρακτικές, τραπεζών και συνεργατών αυτών (εταιρειών -δικηγορικών γραφείων), χωρίς να επιδιώκεται η διαμεσολαβητική προσπάθεια, προς όφελος και των δύο μερών.

Συγκεκριμένα δανειολήπτης  καταγγέλλει με αναφορά του στην Ένωση Καταναλωτών, ,συγκεκριμένη πρακτική προς αυτόν από την ………. Τράπεζα , που ενώ προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της  για ρύθμιση της οφειλής του, η Τράπεζα όχι μόνο απέρριψε την πρότασή του, αλλά και εξέδωσε εις βάρος του και εις βάρος του εγγυητή Διαταγή Πληρωμής, για μικροποσό.

Επί της ουσίας , της καταγγελίας, συνταξιούχος πήρε καταναλωτικό δάνειο 5.000 ευρώ, από την ……….. Τράπεζα ,που εκταμιεύτηκε την 1/4/2008 .Στο διάστημα από 1/5/2008  έως 3/1/2011 καταβλήθηκε συνολικά το ποσό των 4.485,00 ευρώ , με υπόλοιπο δανείου το 2011 , το ποσό των 515 ευρώ ,σήμερα του το έφθασαν στο ποσό των 3.159,80 μιλάμε για καθαρή επίσημη ΤΟΚΟΓΛΥΦΊΑ ,και δεν έφθανε αυτό ,του έχει  εκδώσει και Διαταγής Πληρωμής., “η ξεφτίλα των ξευτιλιών” , να διασύρουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, από δικαστικούς υπαλλήλους, δικαστές,έως δικαστικούς κλητήρες, γειτόνους κ.λ.π

"Sponsored links"

Δεν γνωρίζουμε  εάν   οι ενέργειεςαυτές, είναι  απόφαση του διοικητικού της Συμβουλίου , οι εάν κάποιοι αυθαιρετούν, αρεσκόμενοι στην θέα του “αίματος” Διότι αυτές οι ενέργειες , δημιουργούν οικογενειακές καταστάσεις, αλλά και ακραίες συνέπειες ,στον ίδιο τον δανειολήπτη, με ότι αυτό συνεπάγεται σε προσωπικό ,οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο.

Επειδή το θέμα είναι σοβαρότατο , αφορά χιλιάδες φτωχοποιημένους  πολίτες, που ζουν σε ακραία φτώχεια , λόγω της γενικότερης κρίσης και ύφεσης, για μικροποσά να κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους,  η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,βάζει τελεία στις καταχρηστικές χρεώσεις της  εν λόγω τράπεζας , και διατυμπανίζει δημόσια ΟΧΙ ΆΛΛΟ ΠΟΙΑ , ΌΧΙ ΆΛΛΗ ΑΝΟΧΉ, τέρμα η παραπλάνηση των οφειλετών , με συμβάσεις με  ασαφείς ,δυσνόητους και καταχρηστικούς όρους , με πίεση και εξευτελισμό της αξιοπρέπειας των μικροοφειλετών.

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, θα ενεργοποιήσει Συλλογική Αγωγή, για όλα τα θύματα και για όλες της μη νόμιμες ενέργειες της  Συγκεκριμένης Τράπεζας, γιατό μπορείτε όλοι οι προβληματισμένοι- θιγόμενοι δανειολήπτες  , να επικοινωνείτε καθημερινά με  την Ένωση στα τηλ.2821092666 ,2821092306 ώρες γραφείου , για κατάθεση του δικού σας προβλήματος και συμμετοχή στην Συλλογική  Αγωγή.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Κεντρικό Ενημερωτικό ΜαγκαζίνοΤΕΤΑΡΤΗ, 2:00 pm - 3:00 pmμε την Σία Κοσιώνη
    Στην καρδιά της ημέρας όλα τα γεγονότα και οι προεκτάσεις τους από το προσκήνιο και το παρασκήνιο αλλά και «Μάθε τα καλά νέα», ένα ένθετο με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας. Επίσης στις 14:15 έγκυρες διεθνείς ειδήσεις απο την ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle