21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ζάκυνθος: Γυαλιά-καρφιά έκαναν την παραλία στο Λαγανά σε πάρτι συνωστισμού μετά το κλείσιμο στις 12.00

Ημερομηνία:

Τα κλαμπ και τα μπαρ του Λαγανά έκλεισαν τα μεσάνυχτα, όπως υποχρεώθηκαν από τα νέα μέτρα, ωστόσο η διασκέδαση μεταφέρθηκε… αλλού, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Ζακύνθου.

Όπως μεταδίδει το zantereport.gr, μετά το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην περιοχή, πλήθος κόσμου μεταφέρθηκε στην παραλία για να συνεχίσει τη διασκέδασή του.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το site παρουσιάζεται η κατάσταση που επικρατούσε εχθές το βράδυ στην περιοχή.

Δεκάδες νεαροί και νεαρές συγκεντρώθηκαν στο σημείο και συνέχισαν να πίνουν και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος. Στο βίντεο είναι εμφανές ότι οι περισσότεροι από τους παρόντες δεν τηρούσαν κανένα μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό, διασκεδάζοντας ο ένας κολλητά με τον άλλον και φυσικά χωρίς μάσκα.

Πέραν του συνωστισμού και του ανεξέλεγκτου του πράγματος στην παραλία του Λαγανά, ζήτημα γεννάται και από την κατάσταση στην οποία την αφήνουν φεύγοντας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι λουόμενοι το πρωί αντίκρισαν μια άθλια κατάσταση με σκουπίδια και μπουκάλια, αρκετά από αυτά σπασμένα, με κίνδυνο να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Η κατάσταση που άφησαν την παραλία το πρωί οι γλεντζέδες τουρίστες αποτυπώνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το zantetimes.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...