«Ζητάει κεφάλια» για την άρση της ασυλίας του Πολάκη ο Μπογδάνος

Κανένα σχόλιο

Oυκ ολίγοι υπουργοί και βουλευτές τοποθετήθηκαν χθες δημοσίως για το γεγονός ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ κατέγραψε πολλές απουσίες από την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, με αποτέλεσμα αυτή να καταψηφιστεί.

Όμως, ο σκληρότερος όλων ήταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που εμφανίστηκε εξαιρετικά θυμωμένος με την εξέλιξη:

«Για τη μη ψήφιση της άρσης ασυλίας Πολάκη από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν ευθύνες, που πρέπει να αποδοθούν», έγραψε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, υπονοώντας ουσιαστικά ότι πρέπει να αντικατασταθεί από Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Σταύρος Καλαφάτης.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις