13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ακτιβίστές πήγαν να σώσουν 16 κουνέλια εισβάλλοντας σε φάρμα, τους πυροβόλησαν και τελικά πέθαναν εξαιτίας τους 90 νεογέννητα κουνελάκια – Τι λένε οι ακτιβιστές | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η νεαρή ακτιβίστρια, με το όνομα ”Mythical Mia” στο Instagram, «ανέβασε» ένα βίντεο στον λογαριασμό της, όπου είναι μέσα στα αίματα, λέγοντας πως οι αγρότες την πυροβόλησαν μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Μία vegan ακτιβίστρια κατήγγειλε ότι δέχθηκε πυροβολισμούς, στη διάρκεια μιας αποστολής σωτηρίας 16 κουνελιών από ισπανική φάρμα.

Οι ενέργειές της, ωστόσο, φαίνεται ότι προκάλεσαν, τελικά, τον θάνατο τουλάχιστον 100 κουνελιών!

Η νεαρή ακτιβίστρια, με το όνομα ”Mythical Mia” στο Instagram, «ανέβασε» ένα βίντεο στον λογαριασμό της, όπου είναι μέσα στα αίματα, λέγοντας πως οι αγρότες την πυροβόλησαν μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου, ενώ προσπαθούσε να δραπετεύσει με τους συνεργάτες της.

«Μπήκαμε σε μία φάρμα κουνελιών και σώσαμε 16 από αυτά», λέει η κοπέλα, μόνο που οι Ισπανοί δημοσιογράφοι γράφουν ότι αρκετά από τα ζώα που σώθηκαν ήταν θηλυκά, είχαν μόλις γεννήσει και θήλαζαν, αφήνοντας τα μικρά τους μόνα, χωρίς γάλα!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Vanguardia, κτηνίατρος που συνεργάζεται με τους αγρότες ο οποίος βρέθηκε στη φάρμα κατόπιν της εισβολής διαπίστωσε την απώλεια 16 κουνελιών που ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή θήλαζαν, με αποτέλεσμα να πεθάνουν 90 κουνελάκια που είχαν γεννήσει

Στο βίντεο, η κοπέλα περιγράφει την τρομακτική εμπειρία της.

Σύμφωνα όμως με την ακτιβίστρια “Mythical Mia” που πόσταρε το βίντεο,  και σε δηλώσεις της στην Independent αρνείται την όποια αλήθεια της αναφοράς του κτηνίατρου των αγροτών.

Είπε: “Είναι αναληθείς πληροφορίες και δεν υπάρχουν στοιχεία για να τις υποστηρίξουν. Εισήλθαμε στη φάρμα για λιγότερο από 5 λεπτά και ακουμπήσαμε μόνο τα κουνέλια που σώσαμε, που είναι όλα τους τώρα καλά στην υγεία παρά του ότι ήταν πολύ άρρωστα όταν τα σώσαμε εξαιτίας των άθλιων συνθηκών στη φάρμα.

Δεν αφήσαμε κανένα μωρό δίχως τη μητέρα του αφού σώσαμε μόνο μικρά σε ηλικία κουνέλια. Είχαμε μαζί μας έναν επαγγελματία κτηνίατρο καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης. Θα ήθελα να δω τα στοιχεία της αναφοράς του κτηνίατρου καθώς και τη νεκροψια των ζώων αφού πιστεύω ότι οι κουνέλες εξαναγκάστησαν σε έκτρωση εξαιτίας των άθλιων συνθηκών που επικρατούν στην φάρμα και που αποκαλύφθηκαν στο κοινό μετά από την ενέργειά μας.

Έχουμε βίντεο στη διάθεσή μας με νεκρά κουνέλια που έχουν αφεθεί να σαπίζουν στη φάρμα σε σκουπιδοτενεκέ εκεί κοντά.

Είναι εμφανές βολικό για αυτούς να κατηγορούν εμάς για ένα έγκλημα το οποίο είχε ήδη συντελεστεί πριν φθάσουμε. Αυτή η βιομηχανία ξεγελά το κοινό εδώ και πολύ καιρό.”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...