Ζουράρις: Συνεχίζω με τον Καμμένο, είμαι ΣΥΡΙΖΑ από το 1968. Είμαι ο παλαιότερος κομμουνιστής στη Βουλή

Κανένα σχόλιο

Τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε επιστολή στήριξης στην κυβέρνησηεξηγεί, μιλώντας στο CNN Greece, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις.

Υποστηρίζει πως η κίνησή του είναι σύμφωνη με τα όσα έχει συμφωνήσει με τον Πάνο Καμμένο κατά την εκλογική τους συμφωνία, καθώς «όπως δεν ψήφισα τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα ψηφίσω και το πρωτόκολλο εισδοχής».

Η στήριξη στην κυβέρνηση αφορά μόνο τα θετικά μέτρα όπως αναφέρεται και στη σχετική του επιστολή, διευκρινίζει ο Κώστας Ζουράρις.

"Sponsored links"

Ξεκαθαρίζει, δε, πως θα παραμείνει σε συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο μέχρι το τέλος της συνταγματικής θητείας της Βουλής ή έως ότου προκηρυχθούν εκλογές. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε άλλη συζήτηση θα γίνει τότε.

«Οι άλλοι μπορεί να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εγώ έχω το εξής παράδοξο: επειδή είμαι ο παλαιότερος κομμουνιστής στη Βουλή μαζί με άλλους δύο, είμαιιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΚΕ εσωτερικού. Δεν έχω κανένα λόγο να προσχωρήσω γιατί έχω προσχωρήσει μετά τη διάσπαση του ΚΚΕ και λίγο πριν ως ΕΔΑ. Αλλά δεν πρόκειται να διασπάσω τη συνεργασία μου με τους ΑΝΕΛ μέχρι πέρατος της εντολής» λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζουράρις.

tvxs.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις