Ημερίδα Προγραμματισμού και Ρομποτικής για παιδιά στην ΟΑΚ

Κανένα σχόλιο

Η χρήση της διαρκώς εξελισσόμενης τεχνολογίας αποτελεί σήμερα τον βασικό μοχλό ανάπτυξης και προόδου της ανθρωπότητας. Ωστόσο, αυτή η ασύλληπτη τεχνολογική πρόοδος διαπλέκει και διαχέει την πληροφορία, δημιουργώντας ένα νέο τρόπο ζωής, κυρίως στους νέους. Ως δάσκαλοι και ως γονείς έχουμε χρέος να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να κατανοήσουν τις Νέες Τεχνολογίες και να τις χρησιμοποιήσουν δημιουργικά μέσα από τη συνεργασία και την καινοτομία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) διοργανώνει το Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018, από τις 09:00 – 14:30, Ημερίδα για νέους και νέες ηλικίας 8-16 ετών, με θέμα: «JCrete4Kids».

Τα παιδιά, τα οποία θα προσέλθουν με τη συγκατάθεση των γονιών τους, και θα εκπαιδευτούν, παρακαλούνται να φέρουν το δικό τους προσωπικό φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και να ετοιμαστούν για να περάσουν μία ημέρα γεμάτη διασκέδαση αναπτύσσοντας αναλυτική και δημιουργική σκέψη, καλλιεργώντας την ομαδικότητα, ερχόμενοι σε επαφή με Νέες Τεχνολογίες:

"Sponsored links"

  • Τη δημιουργία ρομπότ που θα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, με τα Lego MX MindStorms,
  • Τον προγραμματισμό ενός ανθρωποειδούς ρομπότ ΝΑΟ,
  • Tη δημιουργία ενός ρομπότ mBot,
  • Να μάθουν προγραμματισμό με την πλατφόρμα George.

Τα μαθήματα θα γίνουν από ειδικούς προγραμματιστές, Έλληνες και ξένους, με πολύχρονη εμπειρία, οι οποίοι θα βρίσκονται στην ΟΑΚ με την ευκαιρία Διεθνούς Συνεδρίου το οποίο θα προηγηθεί της Ημερίδας.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται ΜΟΝΟ σε νέους και νέες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή:

http://www.jcrete4kids.eu/

Υπεύθυνος Προγράμματος κ. Ιωάννης Κωστάρας: jkostaras@gmail.com

Οι γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για την παραπάνω Ημερίδα, μπορούν να απευθύνονται στην κα Εμμανουέλα Λαρεντζάκη ή στον κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη (τηλ. 28240 22245 ή 28240 22500 και Φαξ 28240 22060).

γράμματος κ. Ιωάννης Κωστάρας: jkostaras@gmail.com

Οι γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για την παραπάνω Ημερίδα, μπορούν να απευθύνονται στην κα Εμμανουέλα Λαρεντζάκη ή στον κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη (τηλ. 28240 22245 ή 28240 22500 και Φαξ 28240 22060).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις