Ημερίδα στα Χανιά για τις επιπτώσεις των φυτοφαρμάκων στην υγεία μας

Κανένα σχόλιο

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων και στην προσπάθεια τους για έγκυρη και άρτια ενημέρωση των πολιτών και των υγειονομικών, σας προσκαλεί σε επιστημονική εκδήλωση την Κυριακή 19. Μαρτίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Θέματα ομιλιών

1″Οι επιπτώσεις της μακροχρόνιας έκθεσης στα φυτοφάρμακα στην αύξηση νοσηρότητας και στο περιβάλλον »

"Sponsored links"

Ομιλητής: Πετράκης Δημήτρης , Παιδοχειρουργός, μέλος Ι. Σ.Ηρακλείου και επίτιμο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοξικολογίας »

2.»Μέτρα και Οδηγίες των ιατρών για την πρόληψη και θεραπεία της πρωτόγνωρης νοσηρότητας στις σημερινές κοινωνίες» Ομιλητής: Γιαννουλόπουλος Α., Καρδιολόγος μέλος Ι.Σ.ΑΘηνών

Στόχος μας να δοθούν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις σε θέματα που αφορούν την υγεία μας.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today