19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ημερίδα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα «Πολιτική και εξωτερικός ρόλος στις ΗΠΑ του Τραμπ»

Ημερομηνία:

Στις 17.5.2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.30, το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης διοργανώνει ημερίδα στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου (Αίθουσα Β1-26), με θέμα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ».

Η νέα πολιτική πραγματικότητα που εκφράζεται με την εκλογή Τραμπ στις διεθνείς σχέσεις αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα για την κατάσταση της Ανατολικής Μεσογείου και της χώρας μας.

Τις παραμετρικές επιπτώσεις για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για την περιοχή μας θα συζητήσουν και θα αναδείξουν οι ομιλητές Κώστας Α. Λάβδας, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κώστας Υφαντής, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Νίκος Παπαδάκης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης και Δημήτρης Ξενάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Δημήτρης Κοτρόγιαννος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ