15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

ΗΠΑ: Μαχαίρωσε την έγκυο φίλη της – Της άρπαξε το μωρό μέσα από την κοιλιά και έτρεχε στο δρόμο

Ημερομηνία:

Μια φρικιαστική δολοφονία που συνέβη στις ΗΠΑ ξαναθύμισε τα λόγια του Κουέντιν Ταραντίνο. Όταν τον είχαν ρωτήσει γιατί αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο στην ταινία του «Once Upon A Time in Hollywood» για να τονίσει πόσο υπέροχη ήταν η ζωή της Σάρον Τέιτ, της γυναίκας του Πολάνσκι που δολοφονήθηκε άγρια από τον Τσαρλς Μάνσον και την ομάδα του ενώ ήταν ετοιμόγεννη, εκείνος είχε απαντήσει: «Διότι αυτή είναι η ζωή της που της έκλεψαν. Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ακούν για τη Σάρον, σκέφτονται μόνο το τραγικό τέλος της. Ολόκληρη η ζωή της, έχει καθοριστεί από την τραγωδία του τέλους της. Έτσι σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ ιδιαίτερο να την βλέπουμε να ζει την ζωή της…»

.

Το ίδιο ακριβώς επιχειρούν να κάνουν οι συγγενείς και οι φίλοι μιας 21χρονης γυναίκας από το Τέξας η οποία δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες μαζί με το μωρό που θα έφερνε στον κόσμο… Η δολοφονία ήταν φρικτή, και η ιστορία της τραγική, όπως τη δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα.

Πως έγινε η δολοφονία

Οκτώ Οκτωβρίου 2020. Δύο γυναίκες από το Τέξας των ΗΠΑ, η 21χρονη Ρέιγκαν Σίμονς Χάνκοκ και η 27χρονη Τέιλορ Ρέιν Πάρκερ απολαμβάνουν τον καφέ τους σαν δύο καλές φίλες. Η Ρέιγκαν είναι έγκυος στον όγδοο μήνα. Η Τέιλορ προσποιείται την έγκυο. Την επόμενη ημέρα η κατά φαντασίαν έγκυος χτυπά την πόρτα της Ρέιγκαν κι, όταν εκείνη της ανοίγει, την δολοφονεί με ένα μαχαίρι λίγα μέτρα μακριά από την κούνια όπου κοιμάται η τρίχρονη κόρη της, Χόμερ.

Ύστερα, με το ίδιο μαχαίρι, της κόβει την κοιλιά κι αρπάζει από μέσα της το κοριτσάκι που επρόκειτο να έρθει στην ζωή μέσα στον Νοέμβριο. Κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, φεύγει τρέχοντας από το σπίτι, μέχρι που την σταματάει στον δρόμο ένας στρατιώτης. Όταν την ρωτάει τι της συμβαίνει, εκείνη του απαντά πως μόλις γέννησε το μωρό της σε μία άκρη του δρόμου κι ότι το νεογέννητο δεν αναπνέει… Ο άνδρας καλεί ασθενοφόρο και η 27χρονη μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώνεται πως το μωρό είναι νεκρό κι εκεί ξεδιπλώνεται το κουβάρι του σαλεμένου της εγκεφάλου της Τέιλορ Ρέιν Πάρκερ…

Η Ρέιγκαν Σίμονς Χάνκοκ ήταν ενθουσιασμένη περιμένοντας το νέο της μωρό, ένα κοριτσάκι που θα το ονόμαζε Μπράξλιν και το οποίο επρόκειτο να γεννηθεί μέσα στον Νοέμβριο του 2020. «Είμαι τόσο έτοιμη για τον ερχομό της Μπραξ αλλά φοβάμαι ότι κανονίζει να έρθει πιο γρήγορα απ’ ό,τι πρέπει», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα στην μητέρα της και σε κάποιον φίλο της η άτυχη γυναίκα.

Όλοι της έλεγαν να μην φοβάται και πως αυτά που διαισθάνεται δεν είναι τίποτε παραπάνω από απλές φοβίες και κακές σκέψεις που πρέπει να πετάξει από τον νου της. Κανείς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι το προαίσθημα της Ρέιγκαν θα γινόταν πραγματικότητα με τον φρικιαστικό τρόπο. Ότι το νήμα της ζωής της νεαρής μητέρας και του αγέννητου μωρού της θα κοβόταν λίγες ημέρες μετά, στις 9 Οκτωβρίου του 2020, από τα χέρια της φίλης της Τέιλορ Ρέιν Πάρκερ.

Τους είχε κοροιδέψει όλους

Για τον περίγυρο των δύο γυναικών, η Πάρκερ και η Ρέιγκαν δεν ήταν δύο απλές γνωστές αλλά δύο καλές φίλες. Οι δυο τους περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί και μάλιστα, η δολοφόνος ήταν το πρόσωπο που είχε τραβήξει πριν από έναν χρόνο τόσο τις φωτογραφίες αρραβώνων της Ρέιγκαν με τον Χόμερ όσο και τις φωτογραφίες του γάμου τους λίγους μήνες αργότερα

"google ad"

«Δεν χάθηκε μόνο ένα μέλος της οικογένειάς μας αλλά και ένα μεγάλο μέρος κομμάτι της ψυχής μας το οποίο δεν θα μπορέσουμε ποτέ να πάρουμε πίσω… Κάποιοι λένε πως μπορείς να συνεχίσεις να ζεις με αναμνήσεις. Ε, λοιπόν δε θέλω να έχω μόνον αναμνήσεις. Θέλω να έχω το μωρό μου και το εγγόνι που ποτέ δεν γνώρισα. Είμαι κομμάτια. Είμαστε κομμάτια. Εύχομαι κάτι τέτοιο να μη συμβεί ποτέ ξανά σε κανέναν άνθρωπο», δήλωσε την περασμένη Τρίτη η μητέρα της Ρέιγκαν, Μπρουκς.

Η Ρέιγκαν και ο σύζυγός της Χόμερ είχαν παντρευτεί πριν από έναν χρόνο. Η Ρέιγκαν, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού από πρώτο γάμο, εργαζόταν νυχθημερόν σε κάποιο fast food της περιοχής ενώ ο Χόμερ, πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος, είχε αρχίσει να εργάζεται πρόσφατα σε κάποια εταιρεία διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων.

Συγγενείς και φίλοι θρήνησαν την άτυχη γυναίκα και το αγέννητο μωρό της σε μία κλειστή τελετή, πριν από την κηδεία που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο. Όπως δήλωσε κάποια φίλη της στα τοπικά ΜΜΕ: «Η Ρέιγκαν ήταν μια πολύ ισχυρή και ανεξάρτητη γυναίκα. Είχε έναν τρόπο να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα κι όταν αντιμετώπιζες δυσκολίες. Λάτρευε την οικογένειά της και την μικρή της κόρη και ήταν δίπλα σε οποιονδήποτε ζητούσε τη βοήθειά της»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...