Ηράκλειο: Δωρεάν μαθήματα τσικόνγκ για ογκολογικούς ασθενείς

Κανένα σχόλιο

Κάτι διαφορετικό αλλά και πολύ σημαντικό προσφέρει στο Ηράκλειο, σε ογκολογικούς ασθενείς που έχουν υποβληθεί ή υποβάλλονται ακόμα σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες η κ.Ελένη Κουταλά.

Η κ. Κουταλά διδάσκει τσικόνγκ κάθε Τρίτη 7-8 το απόγευμα στο Πάρκο Γκαγκάριν στον Καράβολα.

Όπως αναφέρει η ίδια:

"Sponsored links"

“Η πρακτική στο τσικονγκ, μια αργή, ήπια, ιδιαίτερη άσκηση του σώματος και του νου, είναι πολύ σημαντική για την διατήρηση της υγείας και της ευεξίας μας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!!

Αυτο το τμήμα ξεκίνησε κυρίως για αυτήν την ομάδα των ανθρώπων , αλλά φυσικά είναι ανοιχτό στον καθένα.

Η κίνηση είναι ζωτικής σημασίας για ανθρώπους που νοσούν η, έχουν περάσει καρκίνο και το τσικονγκ ειναι ιδανικό!

Μετά το Καλοκαίρι το τμήμα για ογκολογικούς ασθενείς θα συνεχιστεί ΔΩΡΕΑΝ φυσικά σε στεγασμένο χώρο, δύο φορές την εβδομάδα. (σε συνεργασία με τον σύλλογο ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ και την Ογκολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ)”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις