Ηράκλειο: Εισέπραξαν χωρίς να δικαιούνται επιδόματα αναπηρίας ύψους 127.000 €

Κανένα σχόλιο

Για χρόνια έπαιρναν επιδόματα αναπηρίας χωρίς να τα δικαιούνται. Και τώρα ο δήμος Ηρακλείου όχι μόνο ζητάει πίσω τα χρήματα, αλλά στέλνει τις υποθέσεις και στην εισαγγελία.

Σύμφωνα με το candiadoc.gr, πρόκειται για πέντε περιπτώσεις γυναικών από το Ηράκλειο οι οποίες εισέπρατταν το επίδομα αλλά και παράλληλα τη σύνταξη, γεγονός που απαγορεύεται. Αρχικά ζήτησε πίσω τα χρήματα αλλά καθώς δεν υπήρξε ανταπόκριση εκδόθηκαν αποφάσεις δημάρχου με τις οποίες διακόπηκε η παροχή του επιδόματος.

Συνολικά στις πέντε γυναίκες δόθηκαν περισσότερα από 127.000 ευρώ, τα οποία ζητούνται πλέον να επιστραφούν.

"Sponsored links"

Τα χρήματα δίδονταν από το 2000 μέχρι και το 2016, αρχικά μέσω της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια μέσω του δήμου Ηρακλείου, που έγινε ο διαχειριστής των επιδομάτων.

Οι οφειλές των 5 γυναικών είναι:

-46.901 ευρώ

-24.364

-21.900

-23.846

-10.016

 

Δείτε τις αποφάσεις που υπογράφει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις