Ηράκλειο: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα από σπίτι με 5χρονο παιδί που αντιμετωπίζει εκ γενετής κινητικά προβλήματα

Κανένα σχόλιο

Με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο ξεκίνησε η μέρα για μια μητέρα και το 5χρονο παιδί της στο Ηράκλειο.

Όπως καταγγέλλει η ίδια στο cretalive, την ώρα που προσπαθούσε να ετοιμάσει το πρωινό του παιδιού – το οποίο αντιμετωπίζει εκ γενετής κινητικά και άλλα προβλήματα – αντιλήφθηκε πως ένα συνεργείο προχωρούσε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο σπίτι το οποίο νοικιάζει στην περιοχή της οδού Γ. Παπανδρέου.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του cretalive, υπογράμμισε πως όταν προχώρησε στην μίσθωση του σπιτιού γνώριζε για ένα χρέος στη ΔΕΗ από τον προηγούμενο ενοικιαστή, για το οποίο ωστόσο είχε γίνει ρύθμιση. Όπως αναφέρει, έδινε στον ιδιοκτήτη ένα ποσό κάθε μήνα για το ρεύμα, ωστόσο φαίνεται ότι κάποιες δόσεις δεν πληρώθηκαν και η ρύθμιση…χάθηκε!

"Sponsored links"

Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η ηλεκτροδότηση και η ίδια τώρα να βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς δεν γνωρίζει πώς θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα και να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο σπίτι.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις