Ηράκλειο και Χανιά από τα χαμηλότερα ποσοστά πανελλαδικά για τη Νέα Δημοκρατία

Κανένα σχόλιο

Μπορεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να κατάγεται από την Κρήτη και τα Χανιά όμως τα ποσοστά που έλαβε η Νέα Δημοκρατία στο νησί αν και κατά πολύ αυξημένα σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές παραμένουν στα χαμηλότερα που έλαβε πανελλαδικά.

Πιο συγκεκριμένα, στο νομό Ηρακλείου η Νέα Δημοκρατία έλαβε ποσοστό 30,14% που είναι το δεύτερο χαμηλότερο πανελλαδικά ενώ στο νομό Χανίων, τη γενέτειρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, έλαβε ποσοστό 34,05% που είναι το πέμπτο χαμηλότερο πανελλαδικά.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις