Ηράκλειο: Κατάσχεση αλιευμάτων που ξεπερνούν τους 21 τόνους

Κανένα σχόλιο

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση αλιευμάτων που ξεπερνούν τους 21 τόνους, προχώρησαν στελέχη του Γραφείου Αλιείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αλιευτικής επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Καλών Λιμένων στο αλιευτικό σκάφος “ΑΝΝΙΚΑ ΙΙΙ” σημαίας Γκάμπιας, διαπιστώθηκε ότι το σκάφος είχε καταπλεύσει στον λιμένα Καλών Λιμένων προς ανεφοδιασμό καυσίμων – τροφίμων χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει – αναγγείλει στην οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ επιπλέον δεν διέθετε άδεια αλιείας ή μεταφοράς αλιευμάτων, δεν διέθετε συσκευή δορυφορικού εντοπισμού (VMS) και δεν τηρούσε τις υποχρεώσεις του να καταγράφει και να αναφέρει δεδομένα αλιευμάτων, καθώς δεν διέθετε ημερολόγιο αλιείας σε έντυπη ή σε ηλεκτρονική μορφή. Επιπλέον, δεν διέθετε τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά αλιευμάτων.

Στο σκάφος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναλυτικά είκοσι ένας τόνοι και εκατόν σαράντα κιλά χελιδονόψαρου κόκκινου και χελιδόνα, εβδομήντα δύο κιλά και εξακόσια γραμμάρια γκριζοκαπονιού, ογδόντα επτά κιλά και επτακόσια γραμμάρια λούτσου, δεκατέσσερα κιλά και εξακόσια γραμμάρια ζαγκέτας και τριάντα πέντε κιλά λαγοκέφαλου.

"Sponsored links"

Από την οικεία λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις