Ηράκλειο: Κραυγή διαμαρτυρίας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με συγκέντρωση γονέων, φίλων και εθελοντών | Φωτός

1 Σχόλιο

Αντιπροσωπεία μελών, γονέων, φίλων και εθελοντώντου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ από Χανιά, Λασίθι και Ηράκλειο βρέθηκε σήμερα έξω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για να συμπαρασταθεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Σκοπός ήταν να σταλεί ένα αυθεντικό, ηχηρό και ανθρώπινο μήνυμα προς το ΥπουργείοΥγείας, την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό για την αιφνιδιαστική και χωρίς προειδοποίηση και διαβούλευση κατάργηση του αυτοδιοίκητου του Οργανισμού.

Εκπρόσωποι του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, των μελών και των εργαζομένων συναντήθηκαν σε κλίμα ιδιαίτερο ζεστό και με ειλικρίνεια, με τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κυρία Κοζυράκη Μαρία, προκειμένου να μεταφέρουν τους προβληματισμούς και την ανησυχία τουςγια το μέλλον του Φορέα αφού με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπου προβλέπεται ο διορισμός της Διοίκησης του Οργανισμού από τον Υπουργό, απαξιώνεται η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ που βασίζεται στις συλλογικές, δημοκρατικές διαδικασίες.

"Sponsored links"

Ζητήθηκε η έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με σεβασμό στα δικαιώματα των ευάλωτων ομάδων που εξυπηρετεί το ΚΕΘΕΑ. Η κ.Κοζυράκη αφού άκουσε με προσοχή και σεβασμό τους γονείς, τα μέλη και τους εργαζόμενους δεσμεύτηκε να ενημερωθεί και να ενημερώσει με τη σειρά της για τα όσο ειπώθηκαν καθώς και να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία μπορεί να συνδράμει για τη διέξοδο και την αναζήτηση λύσεων.

Μεταξύ άλλων στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στάθηκε, το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, η Ένωση Συνταξιούχων Ν.Ηρακλείου, η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, η Γενική Γραμματεία Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος, ο Σύλλογος Τριτέκνων Ηρακλείου, η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και Κρήτης, εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, της ΚΝΕ και της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ Ηρακλείου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών - Παράρτημα Ηρακλείου

    Η κινητοποίηση στηρίχθηκε επίσης από το Παράρτημα Ηρακλείου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.
    Το ψήφισμα που κατατέθηκε εδώ: https://smtiraklio.wordpress.com/2019/10/09/%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba%cf%85%ce%b2/

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις