Ηράκλειο: Μαθητής σκαρφάλωσε να υψώσει τη σημαία και πήρε αποβολή – Οι συμμαθητές του ύψωσαν δέκα σημαίες

Κανένα σχόλιο

Παραμονές της 28ης Οκτωβρίου η ελληνική σημαία προκάλεσε αναστάτωση στο Λύκειο Γαζίου! Μαθητής της Γ’ τάξης θέλησε να υψώσει τη σημαία στο στύλο ηλεκτροφωτισμού, μία πράξη που κρίθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη από τους καθηγητές του σχολείου, οι οποίοι αναμένεται να τον επιπλήξουν με μονοήμερη αποβολή.

Οι καθηγητές τονίζουν πως η τιμωρία δεν επιβάλλεται λόγω της… αγάπης του μαθητή για το εθνικό σύμβολο αλλά επειδή υπήρχε ο κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα, κάτι για το οποίο θα έφεραν και οι ίδιοι ευθύνη.

Πάντως, σύμφωνα με το flashnews.gr, στο σχολείο δεν υπήρχε ελληνική σημαία εδώ και 4 χρόνια, και για τον λόγο αυτό είχαν εκφραστεί πολλές φορές παράπονα από μαθητές και γονείς.

"Sponsored links"

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και η αντίδραση μερίδας συμμαθητών του μαθητή που τιμωρήθηκε οι οποίοι, σε πράξη συμπαράστασης, κράτησαν μικρές σημαίες στα χέρια τους ενώ ύψωσαν δέκα μεγάλες σημαίες σε διάφορα σημεία του σχολείου ενώ τραγούδησαν και τον εθνικό ύμνο κατά τη διάρκεια της πρωινής προσευχής.

εφημερίδα Πατρίς, flashnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Κεντρικό Ενημερωτικό ΜαγκαζίνοΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2:00 pm - 3:00 pmμε την Σία Κοσιώνη
    Στην καρδιά της ημέρας όλα τα γεγονότα και οι προεκτάσεις τους από το προσκήνιο και το παρασκήνιο αλλά και «Μάθε τα καλά νέα», ένα ένθετο με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας. Επίσης στις 14:15 έγκυρες διεθνείς ειδήσεις απο την ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle