28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ηράκλειο: Νεκρός 65χρονος οικοδόμος από πτώση από τον 4ο όροφο

Ημερομηνία:

Έχασε την μάχη με την ζωή ο άνδρας, ηλικίας 65ετών, που έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας σε περιοχή της Αγίας Τριάδας Ηρακλείου.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η Αστυνομία, όμως μετά από λίγο ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 65χρονου άνδρα που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, κάνοντας λόγο για ένα ακόμα «εργατικό δυστύχημα», όπως αναφέρει η neakriti.

«Είναι θλιβερό συνάνθρωποί μας να χάνουν τη ζωή τους στο μεροκάματο γιατί είτε δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης είτε η πενιχρή σύνταξη δεν φτάνει ώστε να ζήσει την οικογένεια του με αξιοπρέπεια.

Απαιτούμε την άμεση στελέχωση της Επιθεώρησης Εργασίας και των υπόλοιπων ελεγκτικών μηχανισμών ώστε να τηρούνται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς για να μπει φρένο στα εργοδοτικά εγκλήματα στους χώρους δουλειάς.

Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήρια του Συνδικάτου μας και την αλληλεγγύη μας στην οικογένεια του συναδέλφου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ