Ηράκλειο: Οι σκιές των δέντρων στην όμορφη παραλία βρίσκονται υπό κατάληψη από… τροχόσπιτα

Κανένα σχόλιο

Ένα ενδιαφέρον θέμα αναδεικνύεται μέσω φωτογραφιών στο cretalive,

Όπως αναφέρεται “καθεστώς” έχει γίνει στην παραλία της Τρυπητής, στα νότια του νομού Ηρακλείου, τα τροχόσπιτα να προχωρούν σε “κατάληψη” των καλύτερων σημείων της παραλίας, δηλαδή, αυτά στα οποία υπάρχει κάποια σκιά.

Οι ιδιοκτήτες τους τα παρκάρουν κάτω από τις σκιές των δέντρων με αποτέλεσμα οι λουόμενοι να μη μπορούν να βρουν σκιά μέσα στην κάψα του καλοκαιριού για να καλυφθούν και να απολαύσουν την παραμονή τους στην παραλία.

"Sponsored links"

Λένε οι καταγγέλοντες:

“Αναγκαζόμαστε να φύγουμε ή αν δεν κρατάμε ομπρέλα να ψηθούμε στον ήλιο” Τρυπητή παραλία

Τρυπητή παραλία

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις