Ηράκλειο: Ολοκληρωτική η καταστροφή της ελαιοπαραγωγής λόγω ανομβρίας και δάκου στο Μουχτάρο

Κανένα σχόλιο

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ελαιοπαραγωγοί στο χωριό Μουχτάρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, καθώς η καταστροφή στην φετινή παραγωγή αποδεικνύεται σχεδόν ολοκληρωτική.

Όπως λένε οι ίδιοι,  το 70 με 80% του ελαιοκάρπου έχει πέσει από τα δέντρα, και αυτό – σύμφωνα με τους ειδικούς – οφείλεται στην ανομβρία και στην πλημμελή καταπολέμηση του δάκου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος της κοινότητας Ευαγγελισμού, Μηνάς Ανδρεαδάκης, η ζημιά αναφέρθηκε και ο δήμος έκανε αναγγελία στον ΕΛΓΑ, ωστόσο “δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα απογίνει”. Οι ελαιοπαραγωγοί απαιτούν να αποζημιωθούν και όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

"Sponsored links"

Ολοκληρωτική η καταστροφή της ελαιοπαραγωγής
Ολοκληρωτική η καταστροφή της ελαιοπαραγωγής
Ολοκληρωτική η καταστροφή της ελαιοπαραγωγής

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις