Ηράκλειο: Στην Κατερίνα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε πάρκο

Κανένα σχόλιο

Με ένα τραγικό τρόπο έκλεισε η υπόθεση εξαφάνισης της Κατερίνας Γοργογιάννη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τις τελευταίες ημέρες από το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πτώμα που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης σε πάρκο, ανήκει στην άτυχη γυναίκα, καθώς αναγνωρίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο.

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι η γυναίκα να έπεσε από τα Τείχη, χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για δυστύχημα, αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

"Sponsored links"

candiadoc.gr

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Hip to the JiveΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7:00 pm - 9:00 pmμε τον Farmer Fastbird
    Οδηγός μας παραγωγές και μουσικά κομμάτια από όλο τον κόσμο, παλιά και νέα, γνωστά και άγνωστα, που για εμάς ήταν, είναι και θα παραμείνουν “Hip to the Jive”. Σκοπός μας να χαλαρώσουμε, να γκρουβάρουμε, να προβληματιστούμε αλλά και να διδαχτούμε από αυτές τις περιπλανήσεις. Κεντρική φιλοσοφία της εκπομπής είναι πως υπάρχει μία γλώσσα ικανή να περιγράψει την έννοια της ελευθερίας καλύτερα από όλες της άλλες, αυτή είναι μια γλώσσα παγκόσμια και ονομάζεται Μουσική.