Ηράκλειο: Στις επάλξεις οι γονείς για τις τραγικές ελλείψεις στα σχολεία

Κανένα σχόλιο

Δυναμικές κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι γονείς των μαθητών των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων του Ηρακλείου, λόγω των τραγικών ελλείψεων, που έχουν υποβαθμίσει την Α’βάθμια εκπαίδευση και σε επίπεδο Κρήτης.

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:30 στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς θα πραγματοποιήσουν συνάντηση προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους. Όπως δήλωσε στο prismanews.gr ο γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Μαθητών Ηρακλείου, κ. Ηλίας Κιαμούλης, παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα ακριβή εικόνα του μεγέθους των ελλείψεων στα δημοτικά και στα νηπιαγωγεία του Ηρακλείου η κατάσταση είναι δραματική.

Από την αρχή του χρόνου ακόμα ο δήμος δεν έχει μαζέψει τα κενά, τα οποία θα πρέπει να καλύψει. Οι γονείς, όμως δηλώνουν αγανακτισμένοι με την παρούσα κατάσταση. Γι’ αυτό το λόγο εκπαιδευτικοί και γονείς θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στην Περιφέρεια, συγκεκριμένα στο τμήμα εκπαίδευσης, και στον δήμο για τα θέματα που αφορούν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Οποιασδήποτε άλλης φύσεως κινητοποιήσεις θα αποφασισθούν την Τετάρτη.

"Sponsored links"

Τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της Κρήτης είναι η έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς αρκετοί δάσκαλοι παραμένουν αδιόριστοι, τα ολοήμερα σχολεία, τα οποία δεν λειτουργούν ακόμα πλήρως, οι κτιριακές υποδομές, η ελλιπής χρηματοδότηση που θα δοθεί από τους δήμους, η οποία όμως θα φτάσει ίσα ίσα για τα είδη υγιεινής των σχολείων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις