Ηράκλειο: Συζήτηση για τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης

Κανένα σχόλιο

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Στην «Από Κοινού» κοινότητα οραματιζόμαστε μια ζωή σε συμφωνία με τη φύση. Ψάχνοντας το δρόμο για μία υγεία χωρίς προκαταλήψεις, παραπληροφόρηση και συμφέροντα οικονομικά αλλά με γνώμονα την ολιστική προσέγγιση, ανοίγουμε παράθυρα στο φαρμακείο της φύσης και διοργανώνουμε ομιλία – συζήτηση με θέμα «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ» με παρουσιαστές – ομιλητές:

Αντώνης Λιοδάκης : Ψυχίατρος – Ψυχοδραματιστής Δ/ΤΗΣ Κ.Ψ.Υ. Ρεθύμνου Ζακλίν Ποϊτρας: Πρόεδρος του Συλλόγου «ΜΑΜΑΚΑ» (ΜΑΜΑδες για την ΚΑνναβη) ειδική σε θέματα κανναβοθεραπείας Σεραφείμ Κανδυλας: Ιδρυτικό μέλος της ΚΑΝΝΑΒΙΟ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

"Sponsored links"

Την Τετάρτη 15 Μαΐου στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου στις 19:00”.

Συζήτηση για τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις