Ηράκλειο: Τηλεφωνικά οι παραγγελίες για το πασχαλινό αρνί

Κανένα σχόλιο

Ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ηρακλείου καλεί τους καταναλωτές να προχωρήσουν σε τηλεφωνικές παραγγελίες, προκειμένου να γίνει με ομαλό τρόπο η τροφοδοσία της αγοράς ενώ ταυτόχρονα οι επαγγελματίες θα γνωρίζουν τις ποσότητες τις οποίες θα χρειαστεί να προμηθευτούν.

Οι κρεοπώλες του Ηρακλείου προτείνουν στους καταναλωτές να επικοινωνούν πρώτα με το κρεοπωλείο τους και να ζητούν την ποσότητα και το είδος του κρέατος που επιθυμούν εκ των προτέρων για να το λαμβάνουν μετά από συνεννόηση. Με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθεί ο συνωστισμός στα καταστήματα τις μέρες των εορτών αλλά θα ομαλοποιηθεί και η αγορά ώστε να ξέρουν και οι κτηνοτρόφοι τις ποσότητες που θα πρέπει να διαθέσουν στις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια από πλευράς αρμοδίων προκειμένου να μην γίνουν πολλές εισαγωγές αμνοεριφίων από το εξωτερικό, για να διατεθούν κυρίως τα ελληνικά κρέατα αλλά και για να μην υπάρξουν φαινόμενα αισχροκέρδειας.

"Sponsored links"

Οι κρεοπώλες τονίζουν ότι θα υπάρξει επάρκεια προϊόντων στην αγορά ενώ οι τιμές των ελληνικών αμνοεριφίων θα κυμανθούν στα περσινά επίπεδα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις