Η Αγγελική Ζολινδάκη ομιλίτρια στον Ροταριανό Όμιλο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Ροταριανός Όμιλος Χανίων διοργανώνει Πανηγυρικήν συνεστίασιν στο κοσμικόν κέντρον ‘‘FLAMINGO ROAD’’ οδός Τέρμα Παπαναστασίου στα Λενταριανά την 2 Δεκεμβρίου 2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:30.

Κατά την διάρκειαν της Συνεστίασης αυτής θα ομιλήσει η ροταριανή  Ζολινδάκη Αγγελική Ιατρός-Μαιευτήρ – Xειρουργός – Γυναικολόγος  με  θέμα: «Εφηβεία και Sex – Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα – Εμβόλιο του καρκίνου του τραχήλου της Μήτρας».

Ένα λίαν ενδιαφέρον θέμα με πολυποίκιλες προεκτάσεις που θα αναλυθεί από μία διακεκριμένη προσωπικότητα της ιατρικής επιστήμης του νομού μας και που αξίζει πραγματικά να πληροφορηθούμε και να αποκτήσουμε γνώσεις δια να δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες στα παιδιά μας , στους εαυτούς μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα . Μην χάσετε δια κανέναν λόγο την ευκαιρία αυτήν όπου θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα δια την ζωήν μας και η ομιλήτρια μας θα προσφέρει τον καλύτερον εαυτόν της προκειμένου να αποκτήσουμε πολύτιμες εμπειρίες.

"Sponsored links"

Την Συνεστίασιν μπορεί να παρακολουθήσει και οποιοσδήποτε επιθυμεί, ανεξαρτήτως εάν έλαβε πρόσκλησιν ή όχι,  αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στον Πρόεδρο Εμμ. Δελάκη, Οδοντίατρο, όλες τις εργάσιμες ώρες και μέχρι το μεσημέρι της ΤΡIΤΗΣ  30-11 -2010 στα τηλ. κατά προτίμηση 6944-439818 τηλ.& Fax 28210-46467 ή στον Γεν. Γραμμ. Εμμ. Νοδαράκη στο τηλ. 28210-51543.

Στα : Υγεια

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις