Η ΑΕΠΙ των απατεώνων συνεχίζει να κλείνει σπίτια

Κανένα σχόλιο

Η ΑΕΠΙ κλείνει σπίτια αν και απατεώνας με πατέντα!!!

Απατεώνας και με τη βούλα, ως τέτοια, την έκλεισε η κυβέρνηση αλλά οι μηνύσεις της οι περισσότερες πλαστές με εικονικά στοιχεία και ψευδομαρτυρίες από τους υπαλλήλους της προχωρούν και εξοντώνουν!… Μάρτυρες και μηνυτές οι ίδιοι. Πού ξανάγινε;
Κι όμως τα ελληνικά δικαστήρια παίρνουν σοβαρά αυτές τις μηνύσεις και βάσει του νόμου ενεργούν.
Έτσι ενώ η ΑΕΠΙ των απατεώνων έκλεισε, οι μέθοδοί της καλά κρατούν.

Τα θύματα, ιδιοκτήτες ΜΜΕ και άλλοι, έχουν κατακλυστεί από σωρεία μηνύσεων. Τρέχουν στα Τριμελή, αναβολές, καταδίκες, τρέχουν στα Εφετεία και πολλές φορές από το πολύ τρεχαλητό χάνουν και καμιά δικάσιμο και οι καταδίκες πάνε σύννεφο, συνοδευόμενες από τσουχτερά πρόστιμα.

"Sponsored links"

Επί δικαίων και αδίκων, βάσει της βιομηχανίας των μηνύσεων των απατεώνων της ΑΕΠΙ, πέφτει βαρύς ο πέλεκης. Έτσι βρίσκονται βιοπαλαιστές με καταδίκες χιλιάδων ευρώ από το τίποτα!

Αυτά βέβαια και σε βάρος του ελληνικού τραγουδιού.

Κλείνεις και απολύεις τους απατεώνες και αφήνεις τους καρπούς των άνομων πράξεών τους να εξοντώνουν βάσει των νόμων τα αδύναμα θύματά τους.
Ελλάς το μεγαλείο σου (!) και πως θα γλυτώσομε από τους νταβατζήδες; Πώς;;;

Ν.Α.Ν.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις