Η αιολική ενέργεια

Κανένα σχόλιο

Σχετικά με την αιολική ενέργεια ο λαός δεν είναι ενήμερος αν είναι περισσότερα τα συν ή τα πλην που επηρεάζονται. Δεν είμαι ειδικός για να εκφέρω γνώμη, είμαι όμως εις θέση να εντοπίσω ότι και εδώ αλληλοσυγκρούονται μεγάλα συμφέροντα και, με συνθήματα και επιχειρήματα οδηγούνε τον λαό όπως τους συμφέρει. Είναι ανάγκη να μάθει ο λαός από αρμόδιους υπεύθυνους και αξιόπιστους παράγοντες πόσα είναι τα συν και πόσα τα πλην που θα επηρεαστούνε.

Διοχετεύουνε στον αφελή λαό ότι 300 μέτρα από τις κολώνες των ανεμογεννητριών δε μπορεί να πλησιάσει τίποτα, ότι ο ιδιοκτήτης της περιφέρειας χάνει οριστικά τα κυριαρχικά του δικαιώματα, ότι βλάφτει τον τουρισμό και ότι χρησιμοποιείται για κάθε κολώνα 700 κυβικά μέτρα μπετόν κ.α. Εγώ είδα στην Ισπανία ότι και ζώα περιφέρονται στις ανεμογεννήτριες και μέσα σε καλλιέργειες είναι.

Δεν αναγνωρίζω στον εαυτό μου την αρμοδιότητα να εκφέρω γνώμη ούτε υπέρ, ούτε κατά, βλέπω όμως ότι οι αφελής χαύτονται ασύστολα ψεύδη και είναι επιτακτική ανάγκη να μάθομε όλη την αλήθεια. Όπως πάντα υπάρχουνε άτομα που νομίζουνε ότι ηρωοποιούνται όταν αγωνίζονται αντεξουσιαστικά.

"Sponsored links"

Υπάρχουνε άτομα που πάντα και παντού παρεμβάλλουν εμπόδια ως «αντιρρησίες». Θα ήθελα να ενημερωθεί ο λαός λεπτομερώς από όλα τα ΜΜΕ και όχι από αφελείς που παραλαμβάνουνε και αναπαράγουνε απόψεις υπέρ ή κατά χωρίς να έχουνε δική τους Κρίση. Στο γκρουπ μας στην Ισπανία ήτανε και περιβαλλοντολόγοι, και αριστεροί και μορφωμένοι άνθρωποι μα κανείς δεν εξέφρασε αρνητική γνώση εις ότι αντικρίσαμε με τις ανεμογεννήτριες και ότι διώχνουν οι ανεμογεννήτριες τους τουρίστες, δεν το πιστεύω.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Γεννήθηκε στην κοινότητα Ασφένδου στις 31 Δεκεμβρίου 1926 και διετέλεσε για πολλά χρόνια γραμματέας της κοινότητας. Έχει συγγράψει πλήθος βιβλίων μέσω των οποίων μαθαίνουμε τα ήθη και τα έθιμα όχι μόνον των Σφακιών αλλά όλης της Κρήτης. Έργα του "Κοινότης Ασφένδου Σφακίων", "Περιπλοκάδια", "η Κρήτη στο πρόσφατο παρελθόν", "Σφακιανή Λαογραφία" κ.α. Τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο του "Περιπλοκάδια" με Α΄έπαινο και το βιβλίο του "Μαντιναδοποιημένες παροιμίες τση Κρήτης" απέσπασε το Β΄έπαινο. | Περισσότερα άρθρα και δημοσιεύσεις μου θα βρείτε εδώ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις