15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών…: Οι Βάσεις προσφέρουν σχολικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Μετά τον καθαρισμό των παραλιών τώρα οι των βάσεων προσφέρουν και σχολικά και παιδική είδη.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Χανίων πληροφορούμαστε ότι σημαντική ποσότητα σχολικών και άλλων παιδικών ειδών προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων η “Αμερικανική Ευκολία Αεροπορικής Βάσης Σούδας”.

Εκ μέρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία
Αλιφιεράκη, ευχαριστεί θερμά για την προσφορά, χαρακτηρίζοντας αξιέπαινες τις πρωτοβουλίες, που συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

«Τέτοιου είδους δράσεις μας δίνουν την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας ταυτόχρονα το κίνημα προσφοράς και εθελοντισμού στον Δήμο μας», τονίζει στη δήλωσή της η κα. Αλιφιεράκη.

Δείτε και τη σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ