Η ΑΝΕΚ Lines με ρώσικη εταιρεία ετοιμάζουν ναυτιλιακό κολοσσό!

Κανένα σχόλιο

Σε συμφωνία για το κτίσιμο ενός ναυτιλιακού κολοσσού έχουν καταλήξει η ΑΝΕΚ Lines  και μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις κρουαζιέρας, η ρωσική Smolny, που εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη. Η συμφωνία, στην οποία αναφέρεται σήμερα η εφημερίδα Kommersant της Αγίας Πετρούπολης, προβλέπει τη συμμετοχή μιας ακόμα εταιρείας, της Litinus Group, που έχει έδρα στο Ρέθυμνο αλλά και γραφεία στο Κίεβο και ασχολείται με τις πωλήσεις ακινήτων. Στο εταιρικό σχήμα θα υπάρξει και μια τέταρτη εταιρεία, η Prime Bulk, που παρέχει συμβουλευτικές επενδυτικές υπηρεσίες.

Στόχος του εγχειρήματος είναι η δημιουργία μιας μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας επιβατικών μεταφορών που θα δραστηριοποιείται καταρχήν στη Βαλτική, χωρίς να αποκλείεται αργότερα να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη Μεσόγειο ή σε άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με την Kommersant, η πλειοψηφία του 51% της νέας εταιρείας θα ελέγχεται από τη ρωσική πλευρά ενώ η ΑΝΕΚ θα έχει συμμετοχή με ένα πλοίο μεταφορικής ικανότητας 2.500 επιβατών. Στόχος είναι η κρουαζιέρα στην καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και ο χειμερινός τουρισμός που είναι αναπτυγμένος στην περιοχή των χωρών της Βαλτικής, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων.

"Sponsored links"

Εφόσον οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες, τότε η εταιρεία θα ξεκινήσει τη δρομολόγηση πλοίου από τον Απρίλιο του 2019.

Candiadoc με πληροφορίες από Kommersant

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις