Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ στα Χανιά ζητά να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η δημιουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Πέρα Πλατάνι

Κανένα σχόλιο

Με αίτημα που κατατέθηκε προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η δημοτική παράταξη «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ» ζητά να συζητηθεί η επένδυση και δημιουργία μονάδας παράγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στη θέση Πέρα Πλατάνι στη Σούδα.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Η Ανταρσία στα Χανιά με αφορμή  τα δημοσιεύματα στον αθηναϊκό τύπο, για επένδυση και δημιουργία μονάδας παράγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στη θέση Πέρα Πλατάνι στη Σούδα, αλλά και την συζήτηση που ακολούθησε στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Σούδας, κατά τη συνεδρίαση της 15ης Μαρτίου, αιτείται από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  να εντάξει στα θέματα της τακτικής ημερήσιας διάταξης, της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, την Τρίτη 19 Μαρτίου, συζήτηση με το συγκεκριμένο θέμα ώστε να ληφθεί απόφαση.

"Sponsored links"

Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης έχει ήδη πάρει αποφάσεις για παλιότερα σχέδια επενδύσεων στην συγκεκριμένη περιοχή. Εκτιμούμε ότι με τις νέες εξελίξεις χρειάζεται να ανανεώσουμε την αντίθεσή μας στην συγκεκριμένη επένδυση η οποία θα αλλοιώσει το περιβάλλον στην περιοχή και θα υποβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις