Η Λίνα Κλείτου απαντώντας σε σχόλιο στο Twitter για το ποια αφορούσε κάτι που είχε γράψει νωρίτερα, έγραψε «η καταθλιπτική».

Πιο συγκέκριμένα σε σχόλιο της αρχικα είχε πει:

“Δεν θα λειψει από κανέναν. Ούτε καν από την Κουμουνδούρου. Τους αρκεί ο Πολάκης.”

Ο Μπ. Παπαναγιώτου ρωτησε: “Ποιος καλέ”, για να απαντήσει:

“Η καταθλιπτική”

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία έχει δημόσια εξομολογηθεί τη μάχη της με την κατάθλιψη, ήρθε άμεσα μέσω Facebook

«Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με την Λίνα Κλειτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό τον δαίμονα που λέγεται «κατάθλιψη».

Το σχόλιο της Λίνας Κλείτου, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media, για το «στιγματισμό» όσων πάσχουν από κατάθλιψη.

«Δεν έχει σημασία για ποια μιλάνε. Είναι η νοοτροπία. Το “καταθλιπτική” ως βρισιά. Αυτοί είναι, τόσο μπορούν και δεν θα αλλάξουν ποτέ», έγραψε χρήστης, «Η απάντηση της Ακρίτα στην Κλείτου: Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με τη Λίνα Κλείτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό το δαίμονα που λέγεται κατάθλιψη. Η Κλείτου μετά το κράξιμο στο τουίτερ αναγκάστηκε κ έκλεισε το προφίλ της ως σωστή νουδούλα!» έγραψε κάποια άλλη.

«Εάν εγώ αυτοπροσδιοριστώ ως καταθλιπτική, έχω μοιραστεί ένα στοιχείο της προσωπικότητας μου με οποίες κοινωνικές προεκτάσεις έχει η συζήτηση αυτή ιδίως το στίγμα. Εάν άλλος χρησιμοποιεί αυτό το στοιχείο μόνο για να με ταυτοποιήσει είναι προσβολή. Λεπτή αλλά βαριά διαφορά» γράφτηκε επίσης.