20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Η απάντηση του Πολάκη στον Άδωνι: Αν φταίει η ξαδελφή μου θα πληρώσει | Βίντεο

Ημερομηνία:

Με πυρά απάντησε στην επίθεση που του εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση της μικρής Μελίνας, ο Παύλος Πολάκης.

“Το ηθικό πλεονέκτημα το οποίο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σύγκριση με αυτά τα οποία κάνατε κι εσείς ως παράταξη και η άλλη που κυβερνούσε τη χώρα 30 χρόνια και μας έφερε εδώ που μας έφερε. Επειδή είστε αρχιμάστορας στις προσωπικές αιχμές και αξιοποιώντας την προβολή των ΜΜΕ έχετε αναδειχθεί σε μια μηχανή κρούσης που προσπαθεί να αποδομήσει το ηθικό πλεονέκτημα. Το λέω πολύ στα ίσα. Με εμένα δεν σας παίρνει” τόνισε ο υφυπουργός Υγείας.

“Η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε, είναι πολύ αναλυτική, γίνεται ΕΔΕ και ποτέ για κανένα περιστατικό αντίστοιχου τύπου δεν είχε ολοκληρωθεί και η προκαταρκτική και η ΕΔΕ στο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τότε. Να σας δείξω πόσες ΕΔΕ υπήρχαν και δεν τις προχωρούσαν ποτέ και πουθενά;” συνέχισε ο κ. Πολάκης.

“Εμένα είναι ξαδέφλη μου η αναισθησιολόγος. Αν νομίζετε ότι ντρέπομαι να το πω δεν ντρέπομαι. Και αν φταίει θα πληρώσει. Και είχε τη λεβεντιά να το αναλάβει. Γι αυτό μη μου λέτε εμένα χαμηλά γιατί εμένα οι ουρανοί ήταν είναι και θα είναι ψηλά πάντα. Οι δικοί σας ουρανοι είναι χαμηλωμένοι γιατί χρωστάτε” κατέληξε.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=n0mp44Ypxb8″]

Δεν περιμένω να αναδειχθώ από το υπουργιλίκι

Αρχιμάστορα στις μπερδεψοδουλειές χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στη μεταξύ τους κόντρα με αφορμή το θάνατο της μικρής Μελίνας.

“Εγώ δεν ανακατεύομαι. Δεν μπορείτε να το πιστέψετε γιατί εσείς θα κάνατε άλλα. Ας βρεθεί ένας από την πόλη του Ηρακλείου και από όλη τη διοίκηση να πει ότι σήκωσα και πήρα τηλέφωνο να πω οτιδήποτε. Το πετάτε αυτό στην προσπάθειά σας να αμαυρώσετε το ηθικό πλεονέκτημα” τόνισε ο υφυπουργός Υγείας ενώ απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ που διάβασε την μαντινάδα που είχε γράψει ο ίδιος πριν από το δημοψήφισμα, είπε:

“Εγώ δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ ότι τον Ιούλιο κάναμε ένα συμβιβασμό . Eίναι προφανές ότι έχω πολύ μεγάλη συμμετοχή στο 73% που ψήφισε όχι στα Χανιά. Έκανα μια επιλογή όχι όμως για να γίνω υπουργός . Εγώ δουλειά είχα και έβγαζα πολλά λεφτά και δεν περιμένω να αναδειχθώ από το υπουργιλίκι”

“Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Αυτή η κυβέρνηση ό,τι και να κάνετε θα αντέξει. Η μάχη των μαχών δεν είναι ούτε το ασφαλιστικό ούτε το αγροτικό, γιατί με αυτά που θα κάνουμε τους ανθρώπους θα τους πείσουμε ότι έτσι πρέπει να γίνει. Η μάχη των μαχών είναι αυτό που τολμήσατε να πείτε, είναι ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νέος νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες. Εκεί έχετε αναλάβει το ρόλο της κρούσης. Αυτή την αντισυνταγματική δήλωση εσείς που κόπτεστε για τη νομιμότητα από πού παίρνετε το θάρρος να την κάνετε; Σεμνά και ταπεινά γιατί είναι πάρα πολλές έρευνες του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας σε εξέλιξη…” σημείωσε αφήνοντας σαφή υπονοούμενα.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=77afDTYgpeY”]

Τι είχε πει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στην υπόθεση της άτυχης Μελίνας αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης για το το claw back των Διαγνωστικών.

Απευθυνόμενος στον υφυπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη είπε: “Το όνομα Μελίνα Παρασκάκη σας λέει κάτι; Είναι το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο, 4 ετών και ακόμα δεν έχει τελειώσει η πειθαρχική διαδικασία. Μήπως ο ιστορικός του μέλλοντος θα κοιτάξει τις δικές σας βαρωνίες σε τέτοιου είδους περιστατικά κ. υπουργέ;

"google ad"

“Κοινώς, χαμηλώστε τόνους τώρα, τώρα κυβερνάτε και κρίνεστε και πολύ αυστηρά γιατί το λεγόμενο ηθικό σας πλεονέκτημα και όσα μας λέγατε ως αντιπολίτευση ή ως συνδικαλιστής έχουν πάει περίπατο” είπε ο κ. Γεωργιάδης.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=bHlO-6UxRBE”]

enikos.gr

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ