Η Αστυπάλαια είναι το πρώτο ελληνικό νησί χωρίς τσιγάρο | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Αστυπάλαια είναι και επίσημα το πρώτο «smoke free» νησί παγκοσμίως, αφού οι τοπικές Αρχές ευαισθητοποίησαν κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες για τη σημασία της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.

Την ώρα που ο αντικαπνιστικός νόμος βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή σε δημόσια κτίρια και οργανισμούς, το πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί της Αστυπάλαιας, ήδη από τον Οκτώβριο του 2018, με πρωτοβουλία του Δήμου, επιχειρηματιών και κατοίκων είναι η πρώτη ελληνική κοινότητα ελεύθερη καπνού. Στόχος της πρωτοπόρου δράσης είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και των τουριστών.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του ANT 1:

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις