13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Η γερμανική Fraport επέβαλλε τέλος προσγείωσης στην Αερολέσχη Χανίων 114,20 ευρώ! Τους φέρονται σα να είναι Αεροπορική Εμπορική Εταιρεία!

Ημερομηνία:

Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν ότι δε θα υπάρξουν αυξήσεις στο αεροδρόμιο μετά το πέρασμα του ελέγχου στη γερμανική Fraport όμως ήδη παρατηρούνται πολλές αυξήσεις και σε χρεώσεις και σε χρήση υπηρεσιών.

Τελευταία περίπτωση, η καταγγελία της Αερολέσχης Χανίων. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, η Fraport χρέωσε για μία πτήση αεροπλάνου της Αερολέσχης – ανεξάρτητα από τη διάρκειά της πτήσης – 114,02 ευρώ!

Η Αερολέσχη Χανίων, για να μπορέσει πλέον να λειτουργεί ψάχνει να βρει λύση με το να της δοθεί άδεια να χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο Μάλεμε. Αν κι εφόσον δε βρεθεί ούτε εκεί λύση, θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας.

18057066_1332206590207375_3558799676744821096_n
Το έγγραφο της Fraport με την απίστευτη χρέωση των 114 ευρώ προς την Αερολέσχη Χανίων

Να σημειώσουμε ότι και για το αεροδρόμιο Μάλεμε ερίζουν ξενοδόχοι της περιοχής οι οποίοι θέλουν να το μετατρέψουν σε γήπεδο γκολφ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, και αμέσως μετά την ανάληψη του ελέγχου του αεροδρομίου από τη Fraport, η γερμανική εταιρεία είχε στείλει τιμοκατάλογο με τις νέες χρεώσεις που θα εφαρμόζει προς την Αερολέσχη Χανίων.

Εκεί αναφερόταν ότι πλέον θα εφαρμόζεται τέλος προσγείωσης 50€ καθώς και το ΤΕΑΚ 12€. Τελικώς, το κόστος αποδείχτηκε ακόμα υψηλότερο, αφού υπήρχαν και άλλες χρεώσεις.

Ο Κοσμάς Κιμιωνής, εκπαιδευτής της Αερολέσχης Χανίων, σε κείμενό του αναφέρει ότι ως αποτέλεσμα αυτών των χρεώσεων “το πτητικό έργο της Αερολέσχης μας θα μηδενιστεί”.

Επίσης, εκ της Fraport τους ανέφεραν ότι στις ώρες αιχμής θα απαγορεύονται οι πτήσεις της Αερολέσχης. Ως αποτέλεσμα δε θα επιτρέπονται οι πτήσεις της κατά την καλοκαιρινή περίοδο αλλά θα αναγκάζονται να πληρώνουν θέσεις στάθμευσης. Ο Κοσμάς Κιμιωνής πιστεύει ότι η μόνη λύση πλέον είναι η μεταφορά στο αεροδρόμιο Μάλεμε αφού ακόμα και το αρχείο των γραφείων της Αερολέσχης τους δόθηκε εντολή να μεταφερθεί εκτός αεροδρομίου!

Την ίδια στιγμή, 37 πολίτες κατηγορούν όσους διαμαρτύρονται για λαϊκισμό και τα ΜΜΕ για μονόπλευρη ενημέρωση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...