“Η γνώμη σας”: Ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις για “ΑΠΕ” και “μαθητικές καταλήψεις” στη νέα ιστοσελίδα της εφημερίδας “Αγώνας της Κρήτης”

Κανένα σχόλιο

Σήμερα, εγκαινιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα (agonaskritis.gr) και μαζί με αυτή κάποιες καινούργιες λειτουργίες.
Πέρα από τις φωτογραφικές γκάλερι, την ξεχωριστή κατηγορία με τις συνεντεύξεις από τον σταθμό KPHTH FM 1015, και τα βίντεο, τις “Σπιτικές Προτάσεις”, τις κατηγορίες Ιστορία, Υγεία και Επιστήμη, και την ανάρτηση σε καθημερινή βάση του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας “Αγώνας της Κρήτης” από σήμερα και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα διενεργούμε δημοσκοπήσεις για επίκαιρα θέματα που αφορούν το νομό Χανίων.
Ξεκινάμε με διαδικτυακές δημοσκοπήσεις για δύο θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Το πρώτο θέμα αφορά τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Το ερώτημα που θέτουμε είναι:

"Sponsored links"

[yop_poll id=”-1″]

To δεύτερο θέμα που βάζουμε σε ψηφοφορία είναι οι μαθητικές καταλήψεις. Το ερώτημα που θέτουμε είναι:

2. Οι μαθητές ξεκίνησαν καταλήψεις. Ποια πιστεύετε ότι πρέπει να είναι η στάση της κυβέρνησης;

[yop_poll id=”4″]

Οι συγκεκριμένες διαδικτυακές δημοσκοπήσεις δεν είναι επιστημονικές. Όμως ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουν ένα εργαλείο καταγραφής της θέσης των αναγνωστών μας πάνω σε καίρια ζητήματα του τόπου μας.

Παρουσιάζονται random στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας και ανάλογα το post που ανοίγετε με την επικεφαλίδα “η γνώμη σας”. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, πέρα από τον σχολιασμό, την αποστολή άρθρων και τη συμμετοχή στη σελίδα μας στο facebook, πλέον θα έχετε και αυτή τη δυνατότητα έκφρασης των θέσεών σας.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις