20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η ΔΕΗ επανασύνδεσε το ρεύμα στον άνεργο ξενοδοχοϋπάλληλο

Ημερομηνία:

Κίνηση προς τη θερική κατεύθυνση από τη Διοίκηση της ΔΕΗ αποτελεί η απόφασή της για επανασύνδεση του ρεύματος σε άνεργο ξενοδοϋπάλληλο στα Χανιά του οποίου η παροχή ρεύματος είχε διακοπεί για ένα χρέος 534 ευρώ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν σωματεία και φορείς αναφέρουν:

“Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ύστερα από τις παρεμβάσεις που έγιναν από το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων, την ΓΣΕΕ, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας -Παράρτημα Χανίων- την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό και την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, καταφέραμε την επανασύνδεση τους ρεύματος στον συνάδελφο ξενοδοχοϋπάλληλο.

Οι πιέσεις μας ασκήθηκαν σε κεντρικό επίπεδο, ήταν μεγάλες , το θέμα αναδείχτηκε από τα ΜΜΕ όχι μόνο τοπικά αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο και επιτέλους η ΔΕΗ και όλοι οι αρμόδιοι έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Ευελπιστούμε ότι τόσο η ΔΕΗ όσο και οι άλλες υπηρεσίες θα πράξουν το ίδιο στο μέλλον σε ανάλογες περιπτώσεις.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για κάθε εργαζόμενο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!”

Πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται αυτή την περίοδο σε παρόμοια θέση. Δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στην εκπλήρωση βασικών αναγκών, όπως το να πληρώσουν το ρεύμα.

Όμως η ΔΕΗ και οι άλλες εταιρείες παροχής ρεύματος όπως και το κράτος, δεν έχουν προσαρμόσει ανάλογα την πολιτική τους με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι άνθρωποι να βρίσκονται σε απόγνωση.

Ας ελπίσουμε, όπως σημειώνουν και οι φορείς, ότι η απόφαση αυτή της ΔΕΗ θα έχει και συνέχεια και όχι μόνο από τη ΔΕΗ αλλά και από άλλες εταιρείες και από το δημόσιο και τις τράπεζες.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...