19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη αποκαλύπτει: Έχω δεχτεί παρενόχληση, δεν το κατήγγειλα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να δικαιωθώ

Ημερομηνία:

Αποκαλυπτική στην συνέντευξή της η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη που είπε μεταξύ άλλων ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί παρενόχληση.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega το Σαββατοκύριακο μίλησε στην Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα Παραπολιτικά.

«Σε ότι αφορά το κομμάτι της σεξουαλικής παρενόχλησης, θεωρώ ότι η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου ήταν μια γενναία κίνηση, η οποία δείχνει τη στροφή που έχει πάρει η κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια προς έναν κόσμο δικαιότερο, χωρίς βία και διακρίσεις» είπε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε ακόμα ότι:

«Νομίζω ότι έγινε το πρώτο και σημαντικότερο βήμα ώστε η κοινωνία να πάψει να ανέχεται τη βία, όποια μορφή κι αν έχει – ψυχολογική, λεκτική, σωματική -, αλλά και την ατιμωρησία».

Η ίδια αποκάλυψε ακόμα ότι έχει δεχτεί παρενόχληση και ότι δεν το κατήγγειλε γιατί «δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δικαιωθώ».

«Ναι, έχω δεχθεί παρενόχληση και μόνο. Την εποχή εκείνη δεν είχαν ωριμάσει οι συνθήκες, όπως σήμερα. Μίλησα άμεσα σε συναδέλφους για την πίεση που είχα υποστεί, όμως δεν το κατήγγειλα επισήμως.

Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να δικαιωθώ, ούτε να γίνω πιστευτή. Το άτομο ήταν πολλά χρόνια στον χώρο, ενώ εγώ μόλις λίγους μήνες στη δημοσιογραφία.

Η διαχείριση δεν ήταν εύκολη, αλλά το πάλεψα με τον σωστό τρόπο. Για καλή μου τύχη, σχετικά γρήγορα παρουσιάστηκε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

Ήταν στο MEGA – όνειρο ζωής για κάθε δημοσιογράφο – την οποία και άδραξα χωρίς σκέψη, κι έτσι εγκατέλειψα το προηγούμενο, τοξικό περιβάλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριλένα Γεραντώνη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...