15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Η …εισβολή των μονόλιθων στη Γη συνεχίζεται: Εμφανίστηκαν καινούργιοι σε Γερμανία και Ισπανία

Ημερομηνία:

Ή είναι φάρσα, ή κάτι άλλο που δεν έχει εξήγηση. Όπως και να έχει μια μικρή γερμανική πόλη και μια ισπανική πλαγιά λόφου έχουν γίνει τα τελευταία μέρη για να ανακαλύψει κανείς έναν μυστηριώδη ασημένιο μονόλιθο στη μέση τους. Το μυστήριο έχει πλέον εξαπλωθεί σε έξι χώρες.

Μία λοιπόν από αυτές τις στήλες εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο στο Sulzbach της Γερμανίας, με θέα σε ένα γήπεδο, κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο.

Η άλλη εμφανίστηκε κοντά στα ερείπια μιας παλιάς εκκλησίας στο Ayllon της Ισπανίας, σε μία επικίνδυνη πλαγιά.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail, όλα ξεκίνησαν με την εμφάνιση ενός μονόλιθου στην έρημο της Γιούτα τον περασμένο μήνα, πυροδοτώντας συγκρίσεις με την ταινία Stanley Kubrick 2001: A Space Odyssey. Αμέσως μετά άρχισε ένας μαραθώνιος αφού παρόμοιες κατασκευές έχουν εμφανιστεί στην Κολομβία, τη Ρουμανία, την Ολλανδία, το Νησί του Γουάιτ και αλλού στις ΗΠΑ.

Οι εξωγήινοι και οι υπόλοιπες θεωρίες 

Τα αντικείμενα προκάλεσαν εικασίες για εξωγήινους και μερικά από αυτά εξαφανίστηκαν αμέσως μετά την εμφάνισή τους, προσθέτοντας μυστήριο στην υπόθεση.

Η γερμανική πόλη, τουλάχιστον, είναι σίγουρη ότι ο μονόλιθος της έχει γήινη προέλευση. Ο Holger Klink, μιλώντας για την πόλη Sulzbach, είπε στον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό HR : «Δεν προέρχεται από το διάστημα. Η ξύλινη κατασκευή στο εσωτερικό είναι πολύ γήινη». Αλλά παραδέχτηκε: «Πρέπει ακόμη να φτάσουμε στη λύση του μυστηρίου. Οι φήμες εξαπλώνονται στο Facebook. Υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες θεωρίες»

Στην Ισπανία, η δήμαρχος της περιοχής υποπτεύεται ότι πρόκειται για «αστείο». Μάλιστα δεν εντυπωσιάστηκε με την τεχνική του αντικειμένου, λέγοντας ότι ήταν κατασκευασμένο από τρία μεταλλικά φύλλα που είχαν ήδη καταρρεύσει αρκετές φορές.

Ωστόσο, οι τοπικές αρχές προειδοποίησαν τους ανθρώπους να αποφύγουν την πλαγιά του.

Οι νέες ανακαλύψεις καθιστούν τη Γερμανία και την Ισπανία την πέμπτη και την έκτη χώρα που εμπλέκονται στην φαινομενική τρέλα. Η εμφάνιση μονόλιθου στην Κολομβία πυροδότησε φήμες ότι πρόκειται για τον «μονόλιθο που τους ελέγχει όλους».

«Είναι κάποιος που παίζει ένα πετυχημένο αστείο. Δεν πιστεύω σε καμία από αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας», είπε στο Sky News , κάτοικος της περιοχής στην Ισπανία.

"google ad"

Διέλυσαν τον πρώτο και τον μετέφεραν σε ένα καρότσι

Άλλοι μονόλιθοι εμφανίστηκαν σε μια ρουμανική βουνοπλαγιά, σε ένα μονοπάτι στην Καλιφόρνια και έξω από ένα κατάστημα στο Πίτσμπουργκ.

Ο αρχικός μονόλιθος, ένας λαμπερός στυλοβάτης στην απομακρυσμένη έρημο της Γιούτα, εντοπίστηκε για πρώτη φορά στις 18 Νοεμβρίου από μπερδεμένους τοπικούς αξιωματούχους.

Ο φωτογράφος Ross Bernards, ο οποίος επισκέφθηκε τον μονόλιθο την Παρασκευή, περιέγραψε πώς τέσσερις άνδρες εμφανίστηκαν ξαφνικά εκείνο το βράδυ, διέλυσαν το αντικείμενο και το μετέφεραν σε ένα καρότσι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...