«Η Ελλάδα μέσα από 231 Ιστορικά Πιάτα 1863-1973» στο Ιστορικό Καφέ «Κήπος» την Παρασκευή

Κανένα σχόλιο

Ένα ιδιαίτερο λεύκωμα, θα παρουσιαστεί από λαμπερούς προσκλεκλημένους την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στις 9 μ.μ. στο Ιστορικό Καφέ «Κήπος» στα Χανιά.

Το λεύκωμα έχει τίτλο «Η Ελλάδα μέσα από 231 Ιστορικά Πιάτα 1863-1973».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Γιώργος Γραμματικάκης, ευρωβουλευτής, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Μανούσος Μανουσάκης, Σκηνοθέτης, Δημήτρης Καμπουράκης, Δημοσιογράφος,  Συγγραφέας και η Λόλα Νταϊφά, στην οποία ανήκει η σπάνια συλλογή.

"Sponsored links"

Τους ομιλητές καλοσωρίζει ο οικοδεσπότης του Ιστορικού Καφέ «Κήπος», Ιδρυτής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης, Βασίλης Σταθάκης.

Την παρουσίαση του λευκώματος συνδιοργανώνουν οι εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ και ο Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης.

Παράλληλα με το λεύκωμα, θα παρουσιαστούν εκθέματα από τη σπάνια συλλογή Ιστορικών Πιάτων της Λόλας Νταϊφά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις