Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί σε συζήτηση τους γονείς των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Χανίων για τη μετατροπή του σχολείου τους σε Πειραματικό

Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Χανίων καλεί τους Γονείς/κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του 1ου Γυμνασίου Χανίων σε συνάντηση στον προαύλιο χώρο του σχολείου το Σάββατο 3/4/2021 και ώρα 4.00 μμ. για να συζητήσουμε σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο και τις εξελίξεις γύρω από την μετατροπή του σχολείου σε Πειραματικό Γυμνάσιο.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας (προβλεπόμενες αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά κλπ).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις